ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η ατομική επιχείρηση της Τσαγανάκη Ελευθερίας (στο εξής «επιχείρηση») σας αποστέλλει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών EasyMail ή ELTA Courier.

Κόστος αποστολής προϊόντων

-Το κόστος αποστολής των προϊόντων ανέρχεται στα τριάμισι ευρώ (4,00€) ανά παραγγελία.

-Για αγορές άνω του ποσού των 180,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

-Για όλες τις παραγγελίες υφίσταται η δυνατότητα πληρωμής με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό του ενάμιση ευρώ (1,50€) και αποτελεί επιπρόσθετη του κόστους της συνολικής παραγγελίας επιβάρυνση (προσωρινά ανενεργό).

Ισχύς παραγγελιών

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και είναι διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρισή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το μέρος αποστολής, αλλά και από τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί.

Διαθεσιμότητα και αναμενόμενος χρόνος παράδοσης

Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η επιχείρηση επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Στην περίπτωση αυτή η επιχείρηση θα σας ενημερώσει και θα σας επιστρέψει άμεσα το σύνολο του καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο συνολικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα προς το σημείο παράδοσης που έχετε επιλέξει.

Συνολική αποστολή παραγγελίας

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε στο τηλέφωνο 2310 46 26 10 ή στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@erya.gr. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Ολοκλήρωση της αποστολής

Διευκρινίζεται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται και η ευθύνη για τη μεταφορά στο σημείο που μας έχετε υποδείξει και μέχρι την παραλαβή τους από εσάς ανήκει στην επιχείρηση. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η μεταφορά πραγματοποιηθεί με δικά σας μέσα ή με μεταφορέα που ενεργεί με δική σας εντολή, τότε η ευθύνη της μεταφοράς βαρύνει εσάς.

Επεξεργασία παραγγελιών – Ώρες παραδόσεων

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες από 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατα, Κυριακές ή αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επιπλέον δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις επίσημες αργίες και τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  • Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών: Έχετε το δικαίωμα, αν είστε φυσικό πρόσωπο, να επιστρέψετε αναιτιολόγητα ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, αποκλειστικά εντός προθεσμίας δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Σε περίπτωση υπαναχώρησης σύμφωνα με τα ανωτέρω, η επιστροφή γίνεται με δική σας αποκλειστικά χρέωση και τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που αναγράφεται στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου. Το ανωτέρω δικαίωμά σας μπορείτε να το ασκήσετε υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι επιστρέφετε προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε, και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και τα καρτελάκια του και δεν έχουν επέλθει αλλοιώσεις ή οποιεσδήποτε άλλες παρεμβάσεις σε αυτό, η συσκευασία του είναι η αυθεντική, σε άριστη κατάσταση, όχι κατεστραμμένη ή ελλιπής ή με εμφανή σημάδια φθοράς και περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά και το σύνολο των εξαρτημάτων και των εντύπων που συνοδεύουν το προϊόν. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση γίνει νομότυπα, δηλαδή σύμφωνα με τους ανωτέρω αναφερόμενους όρους, η επιχείρηση θα σας επιστρέψει το σύνολο του τιμήματος που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το αυτή είχε εξοφληθεί. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημέρα που θα περιέλθει σε εμάς η δήλωση υπαναχώρησής σας. Σε κάθε περίπτωση αν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής ή δεν πληρούται κάποιες από τις ανωτέρω προϋποθέσεις η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα.
  • Διαδικασία επιστροφής χρημάτων:  Στην περίπτωση που στο πλαίσιο των ανωτέρω (λ.χ. στην περίπτωση της υπαναχώρησης) προβεί η επιχείρηση σε εξόφληση προς εσάς του αρχικού τιμήματος, διευκρινίζεται ότι:

-Αν η πληρωμή του είχε γίνει από εσάς με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η επιχείρηση υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της Τράπεζας του. Η επιχείρηση μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της Τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν λόγω συναλλαγής.

-Στην περίπτωση που η εξόφληση του τιμήματος έχει γίνει με μετρητά ή τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα υποδεικνύετε από πλευράς σας Τραπεζικό λογαριασμό (αποστέλλοντας αποδεικτικό ότι είστε ο δικαιούχος αυτού) στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση η επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.

  • Φόρμα υπαναχώρησης: Προκειμένου να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώστε τη σχετική «Φόρμα Υπαναχώρησης». 
    Για να συμπληρώσετε την Φόρμα Υπαναχώρησης στα Ελληνικά, πατήστε εδώ.
    Για να συμπληρώσετε την Φόρμα Υπαναχώρησης στα Αγγλικά, πατήστε εδώ.
  • Δυνατότητα αλλαγής με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του eshop μας: Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος εντός 14 ημερών έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του e-shop μας. Για να πραγματοποιήσετε την αλλαγή αυτή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την επιχείρηση. Για να γίνει η τυχόν αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο «σχόλια» να σημειώσετε την λέξη «αλλαγή», καθώς και να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας των επιστρεφόμενων προϊόντων. Το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, αλλά θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς της επιχείρησης, αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.

Σημειώνεται ότι οι παρόντες όροι αποτελούν ενιαία και αναπόσπαστη ενότητα με την Πολιτική Απορρήτου, τους Όρους χρήσης, την Πολιτική Πληρωμών και την Πολιτική Cookies.