Το e-shop της επιχείρησης σας παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα (εκτός ΑΜΕΧ και Diners): Οι κάρτες που γίνονται δεκτές από την επιχείρηση είναι οι Visa, Mastercard, Maestro, μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. Γίνεται χρήση κρυπτογράφησης TLS2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των πληρωμών – συναλλαγών σας μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου μας).
  • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση: Για την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των εξής λογαριασμών:

Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR2601722020005202102789733

Τράπεζα Alpha Bank IBAN: GR2601407200720002002012171

Όποιον από τους δύο ανωτέρω λογαριασμούς επιλέξετε για τη συναλλαγή σας πρέπει υποχρεωτικά στην αιτιολογία κατάθεσής σας να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Το όνομα του δικαιούχου που θα εμφανιστεί είναι: Τσαγανάκη Ελευθερία. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού αποστείλετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@erya.gr θέτοντας ως «θέμα» τον αριθμό παραγγελίας, το ονομαστικό καταθετήριο του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή), στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας. Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή: Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής επιβαρύνεστε με επιπλέον 4.00€, ποσό που αφορά το κόστος αντικαταβολής. Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη σε όλα τα προϊόντα.

    Σημειώνεται ότι οι παρόντες τρόποι πληρωμής αποτελούν ενιαία και αναπόσπαστη ενότητα με την Πολιτική Απορρήτου, τους Όρους χρήσης, την Πολιτική Αποστολών – Επιστροφών και την Πολιτική Cookies.